camera slider joomla

Jan Szczepanik

Filmy o szkole

Współpraca:



Aktualne projekty

Anonimowa skrzynka na sygnały

Szukaj

W poniedziałek, 1 czerwca 2015r. uczniowie klasy II TH i III TH uczestniczyli w zajęciach prowadzonych przez pracowników Powiatowej Stacji Sanitarno – Epidemiologicznej czyli Sanepidu.

O tym, jakie kroki musi podjąć przyszły przedsiębiorca, który chce w danym miejscu prowadzić działalność handlową, jakie warunki musi spełnić, aby jego obiekt był dopuszczony do użytku opowiedziała uczniom Pani Lucyna Cwenar, pracownik Sekcji Zapobiegawczego Nadzoru Sanitarnego.
Z kolei drugi z zaproszonych gości, Pan Grzegorz Pelczar, pracujący w Sekcji Higieny Żywności i Żywienia, zapoznał uczniów z zakresem kontroli, jakiej podlega obrót żywnością w przedsiębiorstwach handlowych.
Spotkanie z pracownikami Sanepidu było, na pewno, okazją do tego, aby uczniowie technikum handlowego, jako przyszli przedsiębiorcy, wiedzieli na co zwrócić uwagę i co jest ważne prowadząc własny interes.
Inicjatorką spotkania była p. A. Karaś

Galeria zdjęć

facebook_page_plugin

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej „Polityce Cookies”/”Polityce Prywatności.

Wyrażam zgodę na pliki cookie
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk