camera slider joomla

Jan Szczepanik

Filmy o szkole

Współpraca:



Aktualne projekty

Anonimowa skrzynka na sygnały

Szukaj

W piątek 18.03.2022 r. grupa II klasy 2 Thot wraz z p. S. Szajna-Kuck  realizowała w Etnocentrum Ziemi Krośnieńskiej  innowację pedagogiczną pn. „Metody i techniki kulinarne w praktyce”.

Innowacja realizowana była w ramach przedmiotu Pracownia obsługi konsumenta. Była doskonałym sposobem do praktycznego wykorzystania informacji zdobytych podczas lekcji.

Pod czujnym okiem Pani Fiony, dobrego ducha Etnocentrum, młodzież ćwiczyła wybrane techniki kulinarne a smakowitym efektem tych ćwiczeń były przygotowane przez nich własnoręcznie pierogi ruskie. Po wczesnym, jarskim obiedzie zwiedziliśmy jeszcze ciekawe ekspozycje zgromadzone przez krośnieńskie Etnocentrum.

Hotelarze zgodnie stwierdzili, że chętnie kolejny waz odwiedzą gościnne progi tej instytucji. Dziękujemy!

facebook_page_plugin

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej „Polityce Cookies”/”Polityce Prywatności.

Wyrażam zgodę na pliki cookie
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk